Kreativ fredagskväll

Halloj i stugorna! Tänk vad mycket tid en får när en inte tränar. Ja ni läste rätt, jag har inte tränat idag, jag har faktiskt inte tränat på hela veckan. Efter min härliga löptur i lördags så kom halsont och förkylning på besök. Idag är första dagen där jag känner mig pigg, men mörka ringar under ögonen skvallrar om dåligt med sömn (har varit så täppt i näsan och haft näsblod av och till under veckans nätter). Så jag tänkte att även om knoppen nu känner sig återställd så håller jag lite i handbromsen. Har blivit lite mer försiktig med att träning vid förkylning sen jag kör eget företag på heltid, det blir inte så bra för ekonomin att vara sjuk längre perioder. Även om det kryper i kroppen av träningslust. Inte förvånad dock att jag drog på mig en förkylning, kändes som att varenda människa jag träffade i förra veckan var eller hade varit förkyld..

Impulsiv och rolig planering

Igår fick jag impulsivt för mig att göra om min webbplats som ni kunde läsa om så satt med den hela kvällen också och testade mig fram. Det ledde även till att jag läste igenom min utbildningslista och blev helt paff över att jag inte genomgick en enda utbildning under 2016. Jag internutbildade mig inom HotStone Massage på salongen i och för sig och jag läste på ALLT jag kunde komma över om träning efter graviditet och träning för att bli en bättre skidåkare i samband med tränaruppdrag jag hade. Samt såklart läst på lite om allt möjligt för andra träningskunders behov, men där har det mer varit att bläddra i kurslitteratur och läst artiklar på internet för att fräscha upp kunskapen snarare än att lära sig något nytt. Så vad tror ni att jag gjort idag? Jo jag har anmält mig till en 1 ½ dags utbildning i Maj. Vilken utbildning det är håller jag på ett litet tag till.

Längtar till sommaren just nu eller i alla fall lite mer som det här för det är där jag är i mina planeringar just nu.

När jag bokat in denna utbildning så kom jag plötsligt på en ny idé eller har nog haft den surrandes i huvudet ett tag, som en liten tanke bara. Nu tog jag fram färgpennorna och blocket och gjorde en hel tanke-karta. Saker blir så mycket mer verkligt när en sätter ord på det hela och den där lilla tanken blev plötsligt en idé och nu ska jag bara fundera på lite praktiska saker så blir nog denna idé till verklighet. Marko har haft fullt upp med att hinna med i mina tankar här hemma. Frågade honom om utbildningen, fick positiv respons. Så varför vänta? Anmälde mig direkt för att en timme senare fråga honom om vad han tyckte om min idé som jag ritat upp och han bara

Det låter kanon, om du anmäler dig till utbildningen så är det ju bara att köra

Jag tittar på honom med konstig blick och bara

Men hallå älskling jag har redan anmält mig? Det har jag gjort för över en timme sedan.

Inser att det inte kan vara lätt alltid att hänga med i mina impulsiva handlingar (som det kan kännas som) när en inte kan läsa mina tankar. För ofta går jag och funderar på saker ett tag som små tankar och så blir det något som triggar igång mig och så blir det liksom att ALLT ska göras nu direkt. Jag har ju exempelvis tänkt i flera månader att jag ska göra om webbsidan och jag har tänkt att jag ska vidareutbilda mig i år (ett av mina företagslöften för 2017) så har det bara varit små saker runt mig som fått mig att ta tag i det hela och ta det från tanke till handling och då går det oftast undan. Hur är ni när ni tar beslut i era liv?

2 reaktioner på ”Kreativ fredagskväll

 1. Haha! Jag är likadan! När jag väl kommer till beslut så går det undan, kan nog också uppfattas väldigt snabbt utifrån! Kan ibland bli lite frustrerad över pojkvännens snabba kast och så inser jag gång på gång att ”just ja, det är sådär jag fungerar också”, fniss!

  Spännande med utbildning och nya idéer!!
  Jag har anmält mig till Heartbeat så jag åker gärna med nästa lördag! Dock är jag inte helt klar med om jag får ledigt söndag eller inte, så ev åker jag tåg hem på lör eller sön, men vi kan väl höras av om det :)

  /Anna

  1. Haha, så kul när en reflekterar över sina beteenden, min sambo är precis likadan så vi skrattade lite på kvällen åt hur vi är, kul att det är fler som är som oss.

   Ja det ska bli riktigt kul, kan hinta om att du redan gått denna utbildning ;)
   Vad kul, bara att du hör av dig när du vet om du åker med tillbaks med oss eller inte, ingen stress från vår sida :) Hör av mig om tid vi åker i veckan :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.