Förkylningar och förberedelser

Dagarna går undan just nu. Tröttheten jag kände förra måndagen var nog en indikation på den förkylning som bröt ut natten till tisdagen. Så förra veckan blev inte som jag tänkt mig. Det där med att jag har det lite lugnare nu innan vi åker på lördag försvann i ett nafs eftersom jag knappt fick något gjort varken tisdag eller onsdag. Torsdag och fredag var maxade med praktiskt arbete och helgen var vi iväg och så plötsligt var det bara 5 dagar kvar. Så nu ska jag få ordning på allt innan semester numer två. Känns som det kan bli extra skönt efter denna vecka. Kör igång 4 gruppträningspass när vi kommer tillbaka så vill ha allt planerat, förberett och fixat inför det. Så att jag verkligen kan njuta av Malta. Samtidigt så peppad på att köra igång både MammaTräning och Lunchgruppträning, det kommer bli en rolig höst det har jag på känn. Ni vet sådär pirrande och förhoppningsfull, det här med träning är det bästa jag vet.

Längtar till soliga förmiddagar med peppade mammor.

Förkylningen har även satt stopp på all egen träning. Sådant är frustrerande, framförallt när det är mycket att göra. Då är träningen min samla energi och rensa huvudet stund. Igår efter 1 ½ vecka med ”enbart” promenader för att i alla fall röra på mig något så kände jag att kroppen var redo för ett lugnare träningspass. Själva förkylningen har släppt men har kvar sådan där ”rolig” hosta som gör att nattsömnen blir rubbad och då blir energin påverkad fortfarande. Men ändå skönt att jag fick förkylningen innan Malta så att jag hinner bli frisk till dess. Alltid se det positiva ;)

Hur har eran vecka varit och vad har ni för planer framöver?

Resten av min vecka kommer se ut så här:

Torsdag: 

Förmiddag kontorsjobb, bokföring, mejl, kolla av alla bokningar, förbereda lite för marknadsföring. Eventuellt ett träningspass då jag jobbar till lite senare.

Eftermiddag: Massera

Kvällen: Tvätta och börja packa

 

Fredag: 

Massera hela arbetsdagen

Eftermiddag: Packa det sista kanske ett träningspass och sedan åker vi till Katrineholm då vi åker därifrån till Skavsta på Lördag

Snart tid för sol och bad igen

1 reaktion på ”Förkylningar och förberedelser

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.