Ett avslut

Torsdag och inte vilken torsdag som helst. Utan 8:e torsdagen som jag haft min Mamma Boot Camp (MBC) grupp i år. Vad kul vi haft och vilka framsteg och vad mycket det har svettats, gråtits (ett rum fullt av bebisar varje gång) och skrattats. Nu har Carolines bebis blivit stor och börjat på dagis och eftersom det är Caroline som jag vikarierat för och hon nu kommer börja jobba heltid så är mitt uppdrag slut. Därav mitt sista MBC-pass, men kan hända att jag hoppar in som vikarie någon gång i framtiden.

Tiden går fort när en har roligt

Körde mitt första MBC-pass i Augusti, shit vad fort tiden har gått. Har lärt mig massor och slukat allt jag kommit över kring mammaträning. Sådant gillar jag, när en måste läsa in sig på något lite extra för att kunna leverera bra och skadeförebyggande/säker träning. Mina mammor har varit lite svåra att avläsa på om dom gillat mina upplägg (även fast jag frågat rakt ut), så jag har suttit och försökt klura ut nya häftiga pass mest hela tiden. Så idag efter sista passet så fick jag feedback att det varit riktigt rolig och utmanande träning, riktigt bra upplägg och kul att vi i princip kört något nytt varje gång (fnissade lite för mig själv när det där sista kom fram). Otroligt roligt att dom var så nöjda och plötsligt blev det ytterligare lite jobbigare att lämna denna grupp.

Så här såg det ut i höstas när vi körde, vi hade regn endast en torsdag på hela 12 veckor under hösten. Smått otroligt, kanske inte så konstigt att det just nu är dåligt med vatten i Örebro.

Envis och kan själv

Mellan mina gruppträningspass (hade även lunchträning idag) och mina massagekunder så har jag suttit och fixat med min webbsida. Har ändrat om och fixat lite, varit så otroligt missnöjd sen typ 1 vecka efter att jag gjorde den förra (då tyckte jag att den var så ful och såg B-ut) så nu har jag fixat och trixat lite och det börjar närma sig något som jag i alla fall kan leva med.. Alltid utvecklas och envis det är nog mig i ett nötskal jag vill göra saker själv och lära mig själv även fast det innebär att jag stundtals får dras med riktigt dåliga resultat så som min förra version av webbsidan, men det är också den envisheten som får mig att utvecklas även om det kanske inte alltid är det mest tidseffektiva eller bästa lösningen ;) Vad har ni gjort denna torsdag?

4 reaktioner på ”Ett avslut

  1. Haha, men håller med angående det där att inte få feedback?? Vad är det med bra-kropparna som inte kan säga ”detta är kul” eller ”detta är dåligt.” Har frågat rakt ut länge nu och de bara ”åh så bra” om allt. Lycka till med nästa äventyr!

    1. Haha ja dom är super-trixiga att få feedback ifrån, har försökt lirka ur dom vad dom gillar eller vad dom vill göra nästa pass, men det har varit svårt. Det resulterade ju tillslut i väldigt bra feedback så kanske lika bra så en anstränger sig lite ytterligare och utvecklas lite till ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.