Bra start på veckan

En ny vecka och nya möjligheter står för dörren. Hur har ni startat er vecka? Jag började med ett frukostmöte, inte fel att börja veckan med hotellfrukost. Mötet var nämligen på Scandic med Företagarna Örebro. Känner mig ofta väldigt ung i sådana tillfällen (nätverksträffar för företagare) kanske är på sådant jag ska hänga för att inte drabbas av åldersångest i år ;) Egentligen lite märkligt att det mest är äldre gubbar som hänger på sådant, för det finns ju massor av yngre företagare och kvinnliga också för den delen, var hänger dom eller nätverkar dom inte? Det var min måndagsobservation, har ni svaret?

Minglar runt

Vad gör jag annars då. Jo i torsdags efter mina gruppträningspass (MBC och lunchträningen) cyklade jag i motvind till Universitetet (alltid motvind i denna stad). Det var länge sedan jag hängde på Universitetet (det byggs till höger och vänster där borta), men det var Campusmässa och jag hängde några timmar i Drivhusets monter och pratade företagande. Det var ganska lugnt då jag var där fram mot slutet av mässan, men alltid kul att bara hänga lite med Drivhuset folket också.

Här står jag med två andra Drivhuset Ambassadörer, Erica och Olivia och snicksnackar.                                    Foto: Josephine Hedlund

Veckans planer

Jag känner mig peppad efter en lugn helg med träning, promenad i solsken och massor av god mat och fika. Dessutom har jag gjort ett alldeles eget 12-veckors träningsupplägg som jag ska starta igång idag! Skapligt motiverad, om det fungerar bra och känns lika roligt hela vägen så kanske ni kan få ta del av kakan, eller kanske att ni får några sneak peeks på vägen också. Tänkte först skjuta på att starta igång ett långprojekt men blev helt paff när jag såg att om 12 veckor är vi inne i mitten på Maj! Så tänkte att det är lika bra att starta igång, för en vet aldrig vad jag får för mig att hitta på i sommar och då kanske det inte alls passar med det här upplägget. Vad ser ni fram emot i veckan? Något roligt träningspass inplanerat? En rolig träff med en vän eller något kul på jobbet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.