Att våga testa nytt

Vet ni vad jag ska göra idag? Nej klart ni inte vet, men idag ska jag testa något nytt. Idag ska jag göra något som jag tänkt göra hur länge som helst. Har tänkt tanken ett antal gånger i 13 (!!!) år minst. I tisdags så kände jag att nu får det vara nog med detta velande, ”Nu tar du tag i saken Erika!” sa jag till mig själv. Och vips så bokade jag upp mig på detta.

Att våga testa något nytt även som vuxen

Varför har jag inte vågat testa på detta tidigare? Det är många olika anledningar, när jag kommit över den ena rädslan så har jag skapat nya ursäkter. Men nu har jag bestämt mig för att det spelar ingen roll, nu åker ursäkterna i soporna. Så vad är det nu då som jag ska göra idag? Jo jag ska testa på friidrott! Ni vet ju hur jag studsar och hoppar omkring. Jag älskar spänstträning och varje gång vi haft försäsongsträning med fotbollen i friidrottshallen så har jag blivit så inspirerad. Så tänkte var kan jag få utlopp för mitt hoppande och studsande och var kan jag bli ännu bättre på detta? Jo inom friidrotten så även om jag är 26 så ska jag testa på en helt ny idrott, det är aldrig försent att gå utanför sin komfortzon. Friidrott för vuxna nybörjare! Så coolt. Får se om jag tycker samma sak ikväll efter träningen ;) haha Jag gillar att det fanns en nybörjargrupp för vuxna, det känns som att då kommer jag vara bland andra som är vuxna och nybörjare, det känns bra. Så bör alla idrotter ha, möjligheten att vara nybörjare som vuxen.

Så här glad och nyfiken känner jag mig inför detta.

Spännande, vad har en ens för träningskläder inom friidrotten? Oskrivna klädkoder finns inom alla idrotter och kan skilja sig från klubb till klubb. Får spana på detta, men tänker att som nybörjare kan en komma undan. OBS! Alla ursäkter till att fylla på i träningsgarderoben är bra ursäkter! ;) Önska mig lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.