En galakväll – Stora influencerpriset

Ni som följer mig på instagram (där jag uppdaterar lite oftare, framförallt i storyn) har koll på att jag under gårdagen var på gala. En kväll som jag fixat klänning, hår, nagellack, smycken och mer assessorer till. Det har piffats, funderats och varit en liten klädkris på vägen. Men igår bar det iväg piffad ut i fingerspetsarna, en kontrast mot mina sneakers och träningskläder som jag har nästan varendaste dag.

Träffade Angelica och Emmi som sedan vann Årets samarbete (Vandringsbloggen och Morakniv) Foto: Maria Wideman
Träffade även Caroline och Maria och jag blev så glad att jag glömde sträcka på mig :O hehe visst älskar ni också den, när en klätt sig fint och sedan står som en hösäck på alla bilder.. Foto: Maria Wideman

Starstruck och mycket intryck

Så himlans kul att se alla så uppklädda. Jag älskar hur olika stilar blandas och människor väljer sina kläder. Stor del av minglet hade jag fullt upp med att både ha konversationer och spana på allas kläder. Vet inte vad det är, men kan bli så fascinerad av sådant. Det var en hel del ansikten som jag träffat på tidigare och det var så kul att se igen. Många att hinna prata lite med. Gala är lite så, att en inte riktigt hinner prata med så många, eller en hinner prata men bara lite. Det var ju ansikten som jag träffat på tidigare och ansikten som en bara har koll på via sociala medier. Jag är ju inte känd för att ha speciellt bra ansiktsminne. Kan sällan placera var jag sett människor och har svårt att avgöra om jag känner eller ”känner igen” människor. Men en person som jag kände igen direkt igår var Knivlisa eller Lisa. Vågade faktiskt gå fram och prata lite. Jag har läst denna blogg i minst 8 år (!) samt läst hela arkivet när jag hittade bloggen, kunde inte få nog.. Om ni inte läst Knivlisas blogg, gör det! Jag har tipsat om den tidigare vid flera tillfällen. Det finns ingen blogg som fått mig att skratta så mycket, jag har skrattat högt och tills jag gråtit. Personliga favoriter bland kategorierna är Skämt folk inte skrattade tillräckligt åt och Sömnprat.

Bubbel hör en gala till, älskar allt pynt vid fester. Får mig att vilja bli eventarrangör, men sen inser jag att jag inte har tålamod till att matcha saker och ting..

Prisutdelning

Massor av priser delades ut, till en massa inspirerande individer. Även om min blogg är liten, så kan jag koppla så mycket av drivet och egenföretagandet till min verklighet. Det krävs att våga utmana sig själv och att jobba på i motvind mellan varven som egenföretagare oavsett även eller kanske framförallt som influencer, då yrket i sig inte ens är accepterat överallt. Den drivkraften är något som jag beundrar. Clara som också är från Örebro vann Årets medlem, stort grattis Clara, så kul! Sammantaget så var det en bra kväll, jag hade ont i äppelkinderna efter allt skrattande under kvällen, det om något är väl ett bra betyg.

Så här såg jag nog ut större delen av kvällen, för träningsvärk i äppelkinderna idag. Älskar förövrigt min nya lilla vinröda väska! Tack Jennifer för att du hjälpte mig fånga kvällens outfit på några bilder!
En suddig bild på en glad Clara

1 reaktion på ”En galakväll – Stora influencerpriset

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.