Årets första föreläsning

Tisdag och veckan har kickat igång. Det känns härligt och som att jag fått en bra start på det hela. Jag har kickat igång dagen med en PT-klient och ska senare ha min lunch gruppträning som jag körde igång förra veckan. Så kul att vara igång med gruppträningen. Känner mig taggad för en andra vecka av ös. I eftermiddag så ska jag göra årets första föreläsning också. Vilken dag.

Prata lite kost och vätska kopplat till träning

Ska ha en föreläsning eller ett samtal (tycker ibland att föreläsning låter så stelt) med ett gäng fotbollsspelande grabbar om det här med vikten av att äta rätt för en bättre prestation. Ska bli roligt att köra igång med den biten också. Känner mig rätt pepp och taggad på att få sprida lite kunskap och inspiration och gillar dagens utmaning med att det just är en yngre publik. Det här med att försöka få med det viktiga och samtidigt lägga det på en basnivå. Har gjort två liknande föreläsningar för liknande åldersgrupper tidigare så börjar känna mig varm i kläderna. Alltid roligt när en får köra igenom ungefär samma material några gånger, då kan en finputsa och förbättra lite för varje gång. Är du intresserad av att anlita mig som föreläsare, läs mer här.

Här är en bild från ett annat tillfälle där jag pratade för ett energirikt gäng fotbollsspelare. Då var det mer fokus på styrketräning.

Lite framåt anda och resultat

Gillar att mina dagar har vissa strukturer, men ändå har utrymme för en hel del variation. Ingen vecka är den andra lik och ur det tycker jag det föds en massa kreativitet. Sista Januari idag också och jag har utvärderat mitt Januari. Kan bara säga wow, vad långt jag kommit på ett år. Så lätt att glömma bort, brukar mestadels jämföra med månaden innan. Det har varit kul och positivt det också att bara jämföra månad för månad eftersom det hela tiden går framåt, eller ja, sen i somras i alla fall, men att jämföra med ett år tillbaka. Wow. Även om jag inte är där jag vill vara ännu, så har jag tillåtit mig själv att stanna upp och vara stolt. Gör det du med. Om det du ser inte är positivt, så skapa en plan för hur du ska ändra på det hela. Även om det tar emot att höra när det inte går uppåt, så är det så att en själv har ansvar för sitt eget liv och det gäller att göra det bästa utav dem möjligheter en har.

1 reaktion på ”Årets första föreläsning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.