Minnen från sommarträningen

Den här veckan så är det Sommarens finaste träningsminne som är temat i Bloggar om Hälsa. Camilla skriver om endorfinkickar och personbästan i sin summering av fina träningsminnen från sommaren. Ida berättar om minnen från cykelturer, simturer med bra känsla och även traillöpning, en härlig blandad kompott. Jag har haft en riktigt bra träningssommar och det finns massor av härliga träningspass att minnas. Det är omöjligt att bara välja ut ett minne, precis som övriga så jag bjuder på några guldkorn från denna sommar.
Midsommardagen vaknade jag tidigt av en tryckande värme, gav mig ut på en tänkt promenad som skulle få innehålla några backintervaller (hade kameran med mig). Det slutade dock i mer löpning än så på grund av ilskna hästflugor som ville äta upp mig..
filosofera
Under turen så stannade jag och filosoferade en stund och njöt av naturens stillhet (utan att bli uppäten, hade ju sprungit ifrån alla flugor)
Ett annat träningsminne eller som egentligen får symbolera flera minnen är flertalet härliga promenader, ibland med lite löpning, ibland med lite trappträning, ibland med svampplockning och ibland bara med en bra pod i öronen. Sommaren 2016 har innehållit massor av promenader och det är vad jag behövt för att rensa tankarna och få tid för mig själv.
hoga-knan-i-trappa
En långpromenad som fick innehålla lite spontan trappträning.
skutt-i-solen
Spontan kantarelljakt med magiskt sommarljus
spanstigt-hopp
En långsam promenad då det fanns mycket roligt att fotografera, samt tog xxx-antal försök att få till en hoppbild med självutlösare ;)
Utomhusträning har jag fått till några gånger denna sommar och det är sådant som man kommer minnas senare i vinter, den där härliga känslan att kunna träna i sporttopp och shorts och det nästan är för varmt även då.
hoppsihoppsi
Fler hoppbilder, för utomhusträning har jag också fått in några gånger denna sommar och det är bra härligt!
Sommaren 2016 är också sommaren då jag strukturerade upp min träning och verkligen hittade tillbaka till min sanna träningsglädje, även om jag älskar träning är det lätt att bli lite ”mätt” när träning även är ens arbete. Så otroligt skönt att själv hitta en balans som funkar, ett träningssätt som passar mig just nu och driver på min kärlek till träningen och får mig att må så otroligt bra.
squat-push
Hittade tillbaka till rutinerna med morgonträning och blev nykär på nytt, så massor av träningspass tidiga mornar som resulterat i rena svettbaden har jag fått in i min sommarträning
Ett riktigt härligt och minnesvärt träningspass är intervallpasset i backe på semestern, jag kände mig otroligt stark under hela passet och fick verkligen känna att sommarens träning gett resultat (även om jag var härligt slut efteråt). Det var något med det där passet som gav sådant självförtroende och som jag försökt tänka på nu när jag varit förkyld. Försöka fokusera på den positiva känslan.
backintervaller
Efter träningspasset blev det några extra varv för att fixa lite bilder, förvånad att jag ens lyckades hålla kroppen upprätt, för jag var betydligt tröttare än vad bilderna avslöjar. 
Har ni några guldkorn eller extra minnesvärda träningspass från sommaren? Jag inser att jag haft en av mina bästa träningsperioder på länge när jag tänker tillbaka och det härliga är att känslan hänger i trotts den där envisa förkylningen som hängt kvar.

2 reaktioner på ”Minnen från sommarträningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.