Bästa tänkbara start

Drog av ett härligt träningspass denna måndags morgon. Kändes att jag hade 90 minuters fotbollsmatch från gårdagen i kroppen, stel, lite trött i musklerna och lite knakande leder till en början. Det var inte riktigt det tempo jag brukar hålla, men det var dagens max och jag blev trött och svettig efteråt, svettigare än på länge, kunde vrida ur håret svettig! Placerar mina benpass på måndagsmornarna för att ha fräscha ben till helgerna då jag spelar fotbollsmatch, planering är A och O om man vill träna mycket och med min träningsvärkshistorik så är det extra viktigt. Dock brukar vi oftast ha match på lördagarna och då har jag söndagarna som vilodag, men ibland händer det att matchen är på en söndag och då blir det lite tuffare på måndagarna.
Så här härligt svettig och glad var jag denna morgon efter träningen.
I övrigt så bjuder den här måndagen på en blandad kompott med jobb som vanligt, haft PT-jobb på morgonen och massage i eftermiddag och jag måste bara få säga att jag tycker om mitt jobb sååå mycket. Det är så inspirerande att få vara en del av livsstilsförändringar, det är så kul att se hur individerna blir starkare, snabbare, uthålligare och hälsosammare när det kommer till träningsbiten. Massagen är rolig på ett annat sätt, det är kul att höra att personer som haft smärta länge blir bättre, att problem som huvudvärk, ryggvärk, kramper och domnande händer/ben försvinner. Då känner jag mig nöjd, det är något i det här i att få hjälpa andra som får mig att må som bäst.
batar
Saknar redan sommaren lite, men hösten har mycket härligt att erbjuda! 

2 reaktioner på ”Bästa tänkbara start

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.