En vanlig dag

Redan fredag, den här veckan är en sådan vecka som verkligen susat förbi. Denna vecka är temat i Bloggar om Hälsa ” En vanlig dag” där vi delar med oss av hur en dag ur vårt vardagliga liv kan se ut. Det är en kluring för mina dagar är ganska olika, men mina torsdagar är ofta väldigt lika  (men bara för det var denna ändå inte som en vanlig torsdag) ni får ändå hänga med mig under gårdagen som var lite annorlunda än en helt vanlig torsdag.
Torsdag
06:00 Uppstigning och gör mig redo för dagen, packar väskan och cyklar till Stora Holmen där jag är en stund innan min PT-kund anländer, går en promenad och startar igång min egen kropp och rekar lite inför dagens pass.
september-2016
En promenad och vem skulle kunna tro att det är September, det är sommar ute!
blomstrande-tider
Fotade lite blommor, det är bra fint där vid Svartån
08:00-09:00 PT-jobb
09:00-09:30 Sitter på en bänk och gör lite anteckningar från dagens PT-pass, tittar på min tänkta träning för nästa grupp så att jag är mentalt förberedd och njuter lite av det härliga vädret.
9:30 – 10:30  Mamma Boot Camp träning även det på Stora Holmen, det var varmt redan på förmiddagen, men mammorna kämpade på bra.
mamma-traning
Full fart på mammorna på Mamma Boot Camp passet!
11:00 Slår upp datorn på Studio Green, svarar på en bunt med mejl och planerar och strukturerar upp lite med jobb, pratar med kollegorna och diskuterar lite datastrul.
13:00-14:30 Lunchmöte/månadsmöte med Studio Green kollegorna, vi testade ett nyöppnat ställe runt hörnet och planerade för lite events vi ska vara med på, pratade lite rutiner och funderade på kommande erbjudanden.
lunchmote
14:30 – 15:00 Jag och Marina fortsätter att filura lite på erbjudanden samt åker iväg och uträttar ett ärende (som jag berättar mer om en annan dag).
15:00-17:00 Förbereder massagerummet, fixar med tvätt som jag slängt in tidigare och masserar.
massagerum
Tvätt av handdukar, vikning av handdukar och hålla ordning och reda i mitt lilla rum är en del av mina arbetsuppgifter.
17:15 Svänger in med cykeln här hemma, ringer lite samtal och lagar middag.
19:00 Bloggar (förbereder bland annat detta inlägg), svarar på mejl och tittar över mitt schema för morgondagen för att kunna planera morgondagens packning och packar väskan
21:30 Förbereder mig för sängen och gör mig redo för natten. Förkylningen har tagit allt ork.
En inte helt vanlig torsdag, torsdagar brukar innebära massage mellan 12-17 sedan hem för mellanmål och fotbollsträning 18:30 och att jag kommer hem vid 20:30 för att äta middag och sen packar väskan för morgondagen och kryper till sängs. Denna torsdag råkade dock innehålla en del möten och en irriterad hals (igen) så skippade träningen och hoppas på bättre tider. Även Victoria och Charlotta har delat med sig av sina vanliga dagar, alla har vi olika typer av jobb så dagarna blir därför lite olika med våra olika rutiner, för visst är det jobbet som styr mycket av ens rutiner.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.