Smörja igång kroppen

En mör kropp som vaknat till liv idag, match igår och ja jäklar det känns i kroppen att man inte är 20 längre… Morgonpromenaden fick kroppen att smörjas igång lite, halvt haltande till en början och efter en stund så gick jag som vanligt. Otroligt skön känsla att få igång kroppen och smörja igång, känns verkligen som att jag smörjer igång kroppen dagen efter match. U-lags match igår och vi förlorade tyvärr, men foten känns rätt bra idag så det ser jag som ett gott tecken inför helgens match. Är galet sugen på backintervaller idag, eller intervaller av något slag, om det inte blir en del av kvällens fotbollsträning tror jag att jag lägger in några egna ;) För mitt flås måste snäppas upp både ett, två och tre steg, nackdelen med att vara en person som inte svarar så bra på konditionsträning, det krävs ständigt underhåll och väldigt mycket underhåll. Har mycket lättare för att bygga muskler än kondition, men skam den som ger sig, fotboll är mycket roligare om man orkar springa ;)
 
Vädret har varit helt underbart hittills denna vecka och jag hoppas att det håller i sig. Idag är det första sommardagen, för Juni är ju en sommarmånad! Såå underbart med sommar eller hur? :) Jag har fått sommarstädningsfeeling så har jobbat en hel del hemifrån och brytit av med att rensa ur garderober, torka ur och göra en sådan där ordentlig städning där allt onödigt slängs bort, får ni också sådana infall när ni bara vill städa och rensa in i minsta detalj? 
Denna morgon tackade jag ICA Maxi Universitetet för generösa öppettider så att jag kl 06:15 isch kunde köpa mig lite koffein. Hallon/Acai är lite för god för mitt eget bästa.. 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.