Kvällsjogg och bålträning

Skolavslutningstider/tentatider gör att det är mycket aktiviteter på kvällar just nu och det gjorde att vi var så få som kunde träna igår att vi ställde in. Jag som var sugen på intervaller tänkte att jag skulle köra intervaller på löpbandet (lite säkrare med en fot som nyligen stukats då underlaget blir jämnt, samt att det är lätt att kontrollera belastningen) så iväg till gymmet gick vi. Kände att mina baksidor var lite strama och vaderna inte så pigga efter matchen så körde bara bålträning, kändes inte riktigt rätt att gå på högintensiv träning då. Sen fick jag med mig Marko till Markaspåret för ville ändå röra på mig, blev så sugen på att vara dit efter mitt inlägg förra veckan. Vi gick och tittade efter korna (som vi tillssist hittade), påmindes om hur mycket insekter det är i naturreservatet och sen joggade vi en stund också och kom överens om att vi måste ta oss dit oftare och att vi verkligen gillar det där stället. Det är verkligen något magiskt och ren kärlek där bland insekter, kor och blommande träd och blommor.
Inte alltid man är snygg när man tränar, men sammanbitet kan det vara ibland.. ;)

Hur fint är det inte med sommar?

Tejpad fot för lite extra stöd, inte så snyggt, men så värt! 
Kul att Marko börjat konditionsträna lite, minns ni att jag fick med honom på några intervallpass förra sommaren? Han har fått mycket bättre flås så jag hoppas att hans motivation stärks lite så jag kan få med honom som sällskap på i alla fall några turer i sommar :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.