Ett träningspass i videoformat

Hej hopp! Efter mycket fix och trix och en hel del frustration så fick jag ihop träningspasset i ett klipp. Inte riktigt som jag hade tänkt mig, men efter 4 timmars slit för ingenting så var tålamodet i botten och jag så trött så trött på att se mig själv hoppa och studsa.
Så här kan det se ut när jag kör ett högintensivt pass, nu är detta ihopklippt till 3 minuter och passet tog 35-40 minuter, så detta är bara lite av varje övning jag körde. Det är inte alltid snyggt, det är en hel del mjölksyra och en hel del krigande, är glad att jag klippte bort ljudet av mitt flåsande, tur jag har lurar så jag inte hör mig själv när jag tränar, haha det var något som jag inte visste om. Erika flåsmonstret!
Dessa övningar kan man köra hemma i trädgården, vardagsrummet eller var man nu är om man bara har lite fantasi att få till upphöjningar och vikter.
Övningarna jag körde:
  • Hopprep
  • Utfallssteg
  • Benlyft för rumpa
  • Jumpsquat
  • Burpees
  • Saxhopp
  • Step up med knäuppdrag
  • Sumosquat
Gillar ni träningsvideos? Har ni någta önskemål på innehåll?

2 reaktioner på ”Ett träningspass i videoformat

    1. Tack! Jag tycker det är kul att se sig själv träna, väldigt utvecklande då jag har en helt annan uppfattning i huvudet av hur passet är jämfört med hur det ser ut :O haha ibland positivt ibland negativt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.