Omväxlande träning, frustration och sommarvärme

Ibland kan jag bli smått galen på att jag inte kan allt. Jag laddade ner ett gratis videoredigeringsprogram som jag tyckte verkade riktigt bra (det var riktigt lätt att fixa och var riktigt nöjd med min film), suttit och redigerat en film i fyra timmar och när jag känner mig klar och ska exportera så fungerar det inte utan måste köpa programmet. Sådant kan jag bli galen på för det stod ingenstans innan att export bara fungerade vid köp, tittade sen igen och det stod bara att en får prova det gratis i en vecka. Så då fick jag dra upp mitt redigeringsprogram som jag har på datorn som är lite för avancerat för att jag ska få till det och har suttit med det i flera flera timmar till. Tyvärr får ni ingen träningsfilm idag då jag nu ger upp för dagen. Men förhoppningvis i veckan.
 
Fick i alla fall till egen träning idag på förmiddagen även om jag var segstartad. Min tanke var att få träningen avklarade på förmiddagen så att jag skulle kunna sitta med filmen på eftermiddagen. När jag väl tagit mig utanför dörren så var det ju inte heller några problem, konsigt det där att det går över direkt man bara kommer iväg. Körde högintensivt överkroppspass och värmen utomhus hade även smugit sig in på gymmet så det blev en rejäl svettpöl även om passet i sig inte riktigt kom upp i tempo idag, men kanske berodde på värmen. Har kört tre högintensiva pass per vecka nu och två lågintensiva så igår blev det yoga här hemma. Ja ni hörde rätt, funderar på att köra yoga imorgon också, min kropp behöver det. 
 
Eftersom det var så härligt sommarvarmt ute så tog jag en liten omväg på vägen hem från gymmet och passade även på att ta lite bilder.
Så härligt med lite riktig sommarvärme, även om det var lite varmt att massera.
Ganska skönt att ha en park precis utanför dörren att strosa i, dock svårt att hitta en fotovänlig plats då det låg folk överallt och solade ;) 
Sitta en stund och bara njuta, sådant är också bra träning för mig.. 
 
Vad har ni gjort idag? Har ni också lika härligt sommarväder?

2 reaktioner på ”Omväxlande träning, frustration och sommarvärme

  1. Vi har också fantastiskt sommarväder! Har precis kommit hem från en resa i Tjeckien och försökt börja träna … lite. Det är lite för varmt för att träna nästan tycker jag, men som tur är kan vi hoppa direkt i plurret från vår husbåt ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.