En hemlig utflykt

I April fyllde min vän och vapendragare Anna 25 år. Hon spenderade sin födelsedag utomlands, så jag har planerat en hemlig utflykt till henne i present och idag är dagen kommen. Som jag har sett fram emot detta sen jag kom på vad hon skulle få. Hon har fått en packlista och tider att förhålla sig till, men mer än så vet hon inte. 
 
Här är meddelandet och packlistan hon fått: 
 
Jag kommer hämta upp dig runt kl 9:00 och vi beräknas vara tillbaka runt kl 18. Jag bjuder på lunch så ett mellanmål/snacks kan du också ta med.
  • Kläder efter väder
  • Ett ombyte
  • Badkläder
  • Handduk
  • Solkräm
  • Fylld vattenflaska
  • Bekväma skor som klarar lite utmaningar
  • Sandaler
  • En plastpåse
  • Allt packat i en ryggsäck
Kan ni gissa vad vi ska göra? Jag ge en ledtråd, det är något aktivt. Hihi så roligt detta. Hoppas ni får en härlig dag, jag hoppas vi överlever värmen, ska visst bli riktigt varmt idag, men eftersom vi ska vara klädda efter väder så är det inget problem ;) 
Ett fotokollage av minnen, vi har varit i Grekland tillsammans, tog studenten ihop, maskerad med tre små grisarna och firat midsommar. Var dåligt med nya bilder, men nostalgi är roligt ibland! ;)
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.