Jobb hemifrån

Att vara egen har sina fördelar. En sådan är att jag styr min tid helt själv, som idag när bilen är på service/lagning och Marko jobbar hemifrån (han pendlar annars till Karlskoga) så valde jag också att jobba hemifrån fram till lunch eftersom jag kunde. På så vis fick vi lite mer tid tillsammans mitt i veckan även om vi båda jobbade så är det väldigt skönt att bara vara i varandras närhet ibland. Vissa veckor hinner vi knappt ses då jag ofta har jobb eller fotboll på kvällarna så att kunna ha en sådan här förmiddag är guld värt! Vi var även uppe lite längre igår och tittade på film eftersom vi visste att vi skulle jobba hemifrån och kunde sova lite längre :) Det gäller att ta vara på chanserna när tillfälle finns att anpassa och prioritera. 
Idag är det fantastiskt väder här i Örebro, solen skiner och det är någon minus grad, perfekt vinterväder! Det ger härlig energi, det är något som jag uppskattar dagsljus. Diskuterade det med Marko i helgen. De flesta gym är i källare inklusive det gymmet jag jobbade på, det var svårt att ha tidsuppfattning utan dagsljus och vädret kunde skifta rejält men man hade ingen aning. Just det här att få dagsljus upplever jag som otroligt viktigt och är något jag verkligen uppskattar ännu mer nu. Gymmet där jag tränar nu (ÖKK) är också i källare, men nu efter utbyggnaden så finns det en liten del som har fönster och den delen gillar jag bäst. Vet inte om jag är extra känslig och jag kan egentligen inte säga exakt vad det är som är så skönt med att det finns fönster, men det känns bara lättare inom mig på något vis. Aja nu ska jag sluta filosifera, njuta av solen som lyser utanför och återgå till arbetet.  

4 reaktioner på ”Jobb hemifrån

  1. Förstår din känsla om det här med fönster/dagsljus! Själv har jag svårt för mindre rum utan speglar/fönster känner mig så instängd på nåt sätt när man inte kan se ut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.