Höstens träningsfokus

Hösten närmar sig med stormsteg även om det verkligen inte känns så idag (30 grader och jag smälter bort). Mindre än en vecka kvar till September och det är väl första höstmånaden (?). Vi i Bloggar om Hälsa har dragit igång veckoteman igen och börjar med temat Höstens träningsfokus. Victoria delar med sig av sitt mål och fokus som är specifikt, Malin i sin tur har ett mer öppet fokus och även en plan eller två för hur hon ska ta sig dit.
 dimma
Min träning och mitt fokus denna höst är på fotbollen. September ut är det fotboll och då blir det framförallt fotbollsträningen som står i fokus, körde första träningspasset efter förkylningen igår, skönt att äntligen vara igång igen. På måndag har jag även tänkt köra igång med mitt fina koncept jag hade i somras innan min seglivade förkylning dök upp. Det konceptet bestod av tre träningspass i veckan med högintensiv träning och sen ett till två lugnare pass förutom fotbollen då. Det var en riktigt skön kombo som gett mig otroligt mycket träningsmotivation och glädje i träningen, skönt att veta vad som väntar och veta exakt vilka pass som kommer vara intensiva. Om du är nyfiken på hur ett sådant pass kan se ut så kan du klicka här. Är för övrigt min egen träning något ni vill läsa mer om?
Fokus i det högintensiva är att bli uthålligare och även mycket bålstyrka vilket är något som jag alltid behöver bli bättre på. Jag gillar det där med att bara kötta på och gå helt in i min egen träning. Jag har varken några lopp, tävlingar eller annat som mål utan tränar mest bara för att jag älskar känslan och självklart vill jag alltid bli lite starkare, uthålligare. bättre och snyggare, men inget sådär mätbart mål har jag utan fokus är bara på att bibehålla träningsmotivaitonen som varit riktigt hög senaste tiden. Jag vill att endorfinerna ska få flöda i höst.
hostlov
Har du något speciellt träningsfokus i höst? Något lopp, någon tävling eller liknande som stundar?

4 reaktioner på ”Höstens träningsfokus

  1. Låter som en rolig träningshöst :) jag har lite planer men har inte bestämt mig exakt ännu (tänkte börja 1 september så har några dagar på mig att bestämma mig ;) ) men det kommer inte bli några lopp eller tävlingar utan lite mer simpla mål :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.