Kom förbi på Action Run

Hey det är lördag, solen strålar och i Örebro är det dags för Action Run. Jag ska inte själv delta i själva loppet, men ni kommer kunna hitta mig nere på stan i alla fall. Leta upp Länsförsäkringars tält för där står jag och Marina från Studio Green och masserar hela dagen. Så har ni vägarna förbi tycker jag absolut att ni ska svänga förbi och säga hej! :)
Känner mig peppad på en folkfest, var i Stadsparken och på Stora Holmen igår med PT jobb på morgonen och då var det en massa hinder som höll på att byggas upp och fixas, såg riktigt roligt och utmanande ut! Ska bli kul idag! Nu ska jag äta frukost och ladda upp för en varm dag.
augusti-morgon
Igår var det kanon väder redan på morgonen, kan säga att den där tunna långärmade saken åkte av rätt snabbt.
solmorgon
Älskar Sommarfeelingen jag fick igår och som håller i sig idag! 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.