Massor av gott

Så var den femte träffen avklarad, det går så otroligt fort förstår inte hur det kan vara möjligt. Dagens tenta gick galant, jag var lite för snabb så fick ett fel, men det känns helt okej. Skönt att se att jag faktiskt har koll på det som det pratats om, jag bör ju det med min tidigare utbildning. Som vanligt har det bjudits på massor av gott på utbildningen, det äts mest hela tiden. Förmiddagsfikat är alltid en buffé av mackor och pålägg, lunch i matssalen alltid tre alternativ, eftermiddagsfika och så lunch med tre alternativ och en dessert. Lite för mycket sötsaker mellan varven, men oj så gott det är! 
Nu sitter jag på tåget hem och svarar på en del mejl och förbereder lite inför resan på lördag. Fullt ös framåt, ser fram emot att få sova i egen säng ikväll. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.