Tentamen på fystränarutbildningen

Idag kommer dagen börja med en tenta, ett prov för att visa att vi snappat upp lite kunskap under utbildningen. Jag laddade med en ännu lite längre promenad denna morgon, varje morgon har jag gått lite längre men ungefär samma tid (några färre fotostopp varje gång). Bästa sättet att få hjärnan att piggna till är att få i sig lite friskluft. Jag har laddat med en bra frukost och dessutom fick jag som bäst sömn den här natten. 
 
Jag har mitt aktivitetsarmband på mig och alltid när jag sover borta så vaknar jag på nätterna några fler gånger och vänder och vrider på mig. Därför kändes det extra spännande att analysera min sömn nu på resande fot. Det brukar ta några dagar att vänja sig, i natt så var min tid i sängen kortast, men sovtiden längst hela 1h mer och mycket längre perioder mellan mina oroliga perioder, vilket också känns idag, lite piggare. Jag ska inte trötta ut er med analyser av min sömn, men väldigt intressant att se att det kan skilja så mycket i ordentlig sömn mellan nätterna och hur kroppen anpassar sig. Perfekt att få lite mer sömn och känna sig lite piggare inför tentan. 
 
Jag har även planerat in en träff på stationen med en av mina bästa vänner idag, det är svårt att hinna ses när man bor i olika städer och har olika livspussel att matcha, men en timme ska vi försöka hinna få tillsammans idag innan jag tar tåget hem igen. Ser så mycket fram emot det! :) 

 
En bild på tre av mina finaste vänner, tjejen i mitten ska jag träffa idag :) Det här är tre personer för övrigt som det inte spelar någon roll hur länge det dröjer mellan att vi ses/hörs, det känns alltid avslappnat och finns alltid där för en, det är riktig vännskap. 
 

2 reaktioner på ”Tentamen på fystränarutbildningen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.