Förberedelser inför avresa

Hemma igen för ett kort stopp med uppladdning av energi och få det sista färdigställt innan avresa. Jag har redan hunnit vara iväg och träna en PT-kund, tagit en promenad hem i solen, kort stopp på ICA, tvättat och jobbat av lite på checklistan inför avresan. Väskorna är framme, listan med punkter att göra växer och jag har några fria timmar till jobb/förberedelser innan jag ska tillbaka till Kompassen igen. Sen ikväll blir det först träning av P00 och sen sista fysen innan avresan på lördag med damerna. Full rulle med andra ord, håller just nu på att kolla över några power-point presentationer jag tänkt köra under träningslägret så jag är förberedd. Så sugen på att föreläsa så ska bli roligt att köra några kortare för laget nu, men var ett tag sen sist och inser nu när jag förbereder att det verkligen är något jag tycker om att göra så det ska jag ta tag i när jag kommer hem :) Ha en fin dag i solen. Bjuder på en härlig bild från gårdagens morgonpromenad, så härligt att jag snart är vid havet igen, även om det är ett annat hav ;) 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.