Intervallpass med skratt

Startade min dag med ett intervallpass och gissa vem som jag fick med mig? Marko! Under de sex år vi varit tillsammans kan man räkna antalet tillfällen på en (nu kanske två) händer vi sprungit tillsammans. Vi tog ett intervallpass med lyktstolpsintervaller i parken. Det blev extra tungt då jag sprang och skrattade då Marko försökte psyka mig (med glimten i ögat) påstod att jag fuskade, sprang för långt, tjuvstartade m,m. Ett roligt intervallpass blev det och jag är så glad att jag nu kanske kan få dela dessa härliga intervallpass med min andra hälft. Han verkade inte helt avskräckt efter dagens morgonträning. 
Vi har numera en byggarbetsplats utanför oss, inte super härligt nu under sommaren, men det är för att det byggs bland annat ett utegym där. Som vi längtar tills det är klart! Då har vi ett alldeles ”eget” utegym! :D

2 reaktioner på ”Intervallpass med skratt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.