Back where i want

Jag har inte skrivit så mycket om min egen styrketräning på senaste tiden, vet egentligen inte varför, eller kanske för att jag inte haft samma motivation för styrketräningen som konditionen på senaste. Jag har under sommaren tränat på ett annat gym än jag jobbar (måste koppla bort jobbet helt och det har varit kanon för min egen träning). Allt oftare går jag från gymmet med en ett rejält endorfinrus eftersom jag lyckas ta ut mig på ett sätt jag inte riktigt haft motivationen för under våren. Igår körde vi (jag & Marko) rygg och idag har jag sådan träningsvärk så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Och vet ni vad?? nu kan jag göra chins igen! Igår utan problem så hävde jag mig upp och inte bara en gång utan tre! Å vilken skön känsla och dessutom med bättre kontroll än tidigare, jag kände mig riktigt stark, den känslan älskar jag, när jag känner att jag är starkare än vad jag någonsin tidigare varit. 
 
Gårdagens ryggpass såg ut som följande:
 
– 25 st chins (så många jag klarade utan assisterande band, därefter med band. Jag klarade det på 4 set, för två månader sen krävdes det 5 set för att klara 15). 
 
-Rodd med brett grepp 3x så många jag orkade, höjde vikten för varje set. 
 
-Latsdrag med omvänt grepp 3×10 st
 
– Overhead pullover 4x så många jag orkade, även här höjde jag vikten för varje set
 
– Ryggresningar i ställning 3×25 st
 
Där har ni gårdagens pass som gav rejäl träningsvärk. Dagen träningspass blir axlar och kanske lite mage. 

2 reaktioner på ”Back where i want

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.