Veckans träning en sammanfattning

Jag fick inspiration från Ida som driver Träningsblogga att sammanfatta veckans träning. Väldigt bra om man tränar löpning för att hålla koll på belastning och distanser. Dock ganska roligt även när man tränar annat också, jag har ofta en tanke med min träning under veckan, men sen kanske det inte alltid blir som jag tänkt för oförutsedda händelser och planer dyker upp under veckan. Som nu blev det en spontan helg ena dagen hos Markos föräldrar och andra hos mina eftersom helgens fotbollsmatch blev flyttad. Aja nu kör vi så här såg min träning ut denna vecka: 
 
Måndag: Bröst och mage på gymmet + deltog i delar av fotbollsträningen
Tisdag: Armar + Mage på gymmet
Onsdag: Stretch pass med Matilda, Fotbollsträning + Rygg på gymmet
Torsdag: Vilodag
Fredagen: Vilodag
Lördag: 3 timmar terränggång – (Svampplocking) Armar + Mage på gymmet
Söndag: Terränggång – (Bärplockning)
 
Jag räknar in timmarna med svamp och bärplockning för lite ansträngande blir det att röra sig i skog och mark. Räknar dock inte in mina morgonpromenader, de är inte så ansträngande bara ren avkoppling. Tanken var att det skulle bli några löpturer under helgen, men ibland blir det inte som man tänkt sig och vet ni det gör inget. Inser dock att det är jäkligt bra att skriva ner sin träning för att se att hela kroppen faktiskt får sin träning. Är just nu inne i ett träna den muskelgrupp jag känner för, vilket blir typ aldrig ben.. ops.
 
 

4 reaktioner på ”Veckans träning en sammanfattning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.