Endorfiner gör skillnad

Sov som en klubbad säl i natt, har en sambo som älskar snooze funktionen och alltid har minst två larm så om jag inte ska upp innan så skippar jag att ställa klocka eftersom det är omöjligt att sova sig igenom alla larm (trodde jag) vaknade lite förvirrad när Marko kom in för att säga hejdå innan jobbet och förstod inte hur jag kunde ha missat alla larm och det faktum att han stigit upp.. Hela morgonen var ganska seg och jag kände mig ovanligt trött, men pallrade mig iväg på lunchpasset med Emma,tabata Cardio och mina ben blev något tröttare, men mentalt så vaknade jag till! Sådan skillnad med lite endorfiner sprudlandes i kroppen, så har hunnit fixa både det ena och det andra när jag kom hem, framförallt mat!
Det där med att få till en avslappnad min på bild är inte det lättaste upptäckte jag och Emma när vi lekte lite i stora salen, snart så kan jag stå på händer, behöver bara öva några veckor till sen så ;)
Glöm inte bort att det är frågestund, klicka här för att komma till det inlägget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.