1 år som egen företagare

Idag firar jag ett år som egen företagare, lite häftigt va. Jag har lärt mig otroligt mycket under det här året både om företagande och om mig själv. Det är utvecklande att driva eget, det kräver strukturering och planering något som jag fått jobba på för att hitta system som fungerar för mig, men även ett ansvar som fått mig att växa som person och lärt mig att våga ta för mig på ett helt annat sätt än tidigare. Förhoppningsvis kommer jag kunna utveckla mitt företag ännu mer och det finns ideér som gror men behöver mogna till sig lite innan jag drar igång. Det finns fördelar och nackdelar med att driva eget, det är ingen dans på rosor, men inte heller så svårt som jag trodde, dock gäller det som sagt att ha struktur och ordning och reda på alla papper, tillstånd, momser och så vidare.
 
En kalender, massor av pärmar för att ha bra struktur och kollegieblock till att anteckna och sen ett eget ideéblock för sådant jag kommer på och vill ta tag i eller utveckla, men kanske behöver låta växa lite eller kontakta andra för att få igenom.

Känns spännande och roligt att gå in i andra året som företagare, första året har varit mycket att lära sig så nu börjar jag bli lite varm i kläderna och kan utveckla det ännu mer :)

6 reaktioner på ”1 år som egen företagare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.