Tips för den som gillar att springa eller vill komma igång

Kan verkligen tipsa om senaste numret av Hälsa & Fitness, det trillade ner hos mig i förra veckan och jag har snart tagit mig igenom hela tidningen sida för sida. Den gav mig hur mycket inspiration till löpning som helst, det är ett extra tjockt numer med flera sidor fokus på löpning och varje gång jag bläddrar i tidningen vill jag bara ut och springa. Så vill du få lite extra inspiration till att upprätthålla eller komma igång med din löpning så kan jag rekommendera att köpa senaste numret. 
Jag var faktiskt själv ute och sprang denna morgon fylld med inspiration, gick skit dåligt, men då kan det ju bara bli bättre. Sen har jag även hunnit med en kortis i skolan, gym besök med Louise, nötte pistols squats och redan nu känner jag träningsvärken i benen så jag kommer troligtvis inte kunna gå imorgon. Sen har vi haft ledarmöte på kvällen för snart är det dags för träningsläger med damlaget och det ska planeras och struktureras upp och så kommer fixa ännu mer med det i nästa vecka också, ska bli kul att vara med och planera upp upplägget lite mer i detalj, jag har ju varit på några träningsläger genom åren så förhoppningsvis har jag lite egna erfarenheter som kan bidra till ett roligt läger :) 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.