Om jag fick önska

Om jag fick önska så skulle jag inte tack nej till lite egen träningsutrustning. Inte för att det finns speciellt mycket plats för det här hemma, men lite häckar, koner och balanskuddar hade inte suttit fel, eller ett sånt där Nike fuelband, läste lite om det igår och tyckte att det lät spännande, men för dyrt för mig. Och vem skulle tacka nej till en veckas träningsresa, jogging i soluppgången, ett litet vattengympa pass under dagen. Träning och solsken på varmare breddgrader hade verkligen inte varit fel. Jag drömmer mig bort lite innan jag ska iväg och jobba innan jag tar mig till Katrineholm över helgen. 
 
 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.