Ökningar på gymmet

Hela tre dagars vila från träning, känns ovant med så många dagar, men jag har behövt lägga väldigt många timmar på mina studier så har valt bort träningen och prioriterat studier och lite sambo tid, inte fel det heller. Idag var vi i alla fall tillbaka på gymmet och tränade bröst tidigt på morgonen som vanligt. Körde 4 set med 15 kg hantlar i hantelpressen och det är stort för mig, brukar orka ett ibland två set, men några dagars extra vila verkar ha gett en bra återhämtning och lite extra styrka. Bröst är inte min starka sida (om jag jämför med mig själv, vet inte vad andra kör med för vikter, utan jämför med utvecklingen i andra muskelgrupper hos mig och då går det långsammast för bröstmusklerna att utvecklas) men jag kämpar på och gör små framsteg hela tiden, så som idag :) 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.