Att möta dagen

God morgon! En ny dag har startat och ett träningspass är avklarat, när jag klev ut från gymmet kikade solen fram och det var riktigt fint ute med en rosa himmel som glödde. Lite kylslaget jämfört med gårdagens 7 plusgrader men härligt med ljuset. Känns bra att dagen är igång och även om jag var lite trött när klockan ringde så känner jag mig nu piggare än igår. Snart ska jag byta ut några av morgon besöken på gymmet mot promenader i soluppgången, älskar att gå promenader när naturen vaknar till liv, svårt att förklara känslan, men jag älskar känslan som fyller kroppen. Annars så var dagens ryggpass inte så bra, kände mig svag och gårdagens träning har resulterat i en riktig träningsvärk som känns fast jag inte ens rör mig vilket begränsar min rörlighet lite, men bara bita i och komma tillbaka till nästa träningstillfälle :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.