Fettisdagen firas såklart med semla

Lång, lång dag som ändå gick alldeles för fort. Uppe med tuppen för morgonträning, sen har jag suttit med min examinationsuppgift som skulle in senast kl 17 idag, jag klarade det med lite marginal till och med si så där dryga timmen, vilken lättnad, men timmarna gick undan. Nu tycker jag att vi ska ha gjort alla examinationsuppgifter, men inte riktigt ännu, men jag börjar se slutet anas där borta lite längre fram någonstans och då är det bara fokus på C-uppsatsen vilket kommer bli skönt, lite för mycket just nu kan jag tycka med träningsstudien (som vi ska skriva om i c-uppsatsen) som redan är igång efter några veckors tester och tre vetenskapliga kurser parallellt med varandra, ljuva studentliv.
Firade min milstolpe med att ta en promenad för att köpa mig en semla, hela dagen har jag haft semlan som mål så när jag sen kunde sitta framför tv:n och njuta av den var dagens höjdpunkt.(Kändes som en evighet från morgonens nyhetsmorgon där de smaskade på semlor, tills jag fick njuta av min) Ska ta ledigt resten av kvällen också från studier, fixar med matlådor för veckan istället. Blir honungsglazed kycklingfilé med ris och broccoli i veckans matlådor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.