När motivationen är en själv

Undvek gymmet på dagen för att fokusera på studierna (det gick ju sådär, men lite har jag fått gjort), imorgon tror jag att jag ska börja dagen med att besöka gymmet, är så mycket folk på kvällarna och jag vill bara kunna göra mina övningar i min ordning utan att behöva planera om bara för att allt är upptaget, det stör mitt fokus. Det blev axlar och biceps idag, lite tungt då jag har en väldans träningsvärk från gårdagens ryggträning. Ryggen som jag förövrigt börjar bli riktigt nöjd med, musklerna bara dök upp helt plötsligt och det känns mycket roligare att se sig själv på gymmet och verkligen kunna se hur musklerna jobbar, riktigt motiverande!
 
Dagens övningar blev
  • Axelpress med hantlar
  • Axelflyes med hantlar
  • Drag till haka i kabelcross
  • Bicepsdrag i kabelcross
  • Axellyft åt sidan
  • Rotatorkuff insida och utsida
  • Hammercurls
  • Bicepscurl med hantlar
Börjar få lite lust att prova någon ny övning, speciellt biceps, men även axlarna, någon som har något roligt tips? 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.