Gym och bastubad

Som jag trodde så blev det inga problem att svettas lite på gymmet. Det blev bröst och triceps vilket känns som ett ganska bra upplägg, jag känner mig redan öm i bröstet även om jag tyckte att jag körde tuffare på tricepsen, så lär väl ha en härlig träningsvärk imorgon ;) Kollenhag hängde på mig och Louise, alltid roligt att vara fler ibland, vi tog det lugnt och snicksnackade lite mellan övningarna eftersom vi inte hade någon stress till något annat och efteråt så blev det bastubad, min finska ådra gillar det där med bastu, skulle inte tacka nej till att ha en egen. En påminnelse till mig själv är att jag måste komma ihåg att köpa nya hårtoffsar, har bara en dålig kvar därav väldigt hög toffs för den åker ner hela tiden! Hur kommer det sig att man alltid tappar bort alla tofsar? men sen när man bara har en kvar så har man stenkoll på den. Skulle bara behöva köpa en ny, en riktigt bra för då kommer jag ha stenkoll på den, onödigt att köpa ett storpack ;)

4 reaktioner på ”Gym och bastubad

  1. Jag brukar tänka tvärt om, jag har inte koll på tofsar för de sprider ut sig överallt (kan hända att jag lägger de överallt också..) Det värsta som finns är när man kommer till träningen och så har man glömt tofsen. Det är inte roligt! Så det jag gjorde var att köpa just ett storpack och hälla ner i träningsväskan och de åker ju aldrig tillbaka utan hamnar hemma i lådan i badrummet men då kan man lätt fylla på igen ;)

    Vad är det för marknad du ska gå på? Det är även mycket peppande när coachen springer med så hoppas att du får till en riktig bra träning med laget! :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.