Brandlarmet stoppade mig från rykande het tid

 Tog mig till gymmet en andra gång idag, följde med Marko för var sugen på lite löpning. Kände mig stark idag och jäklar vad jag sprang, jag var påväg mot en kanontid för att vara i januari (är inte så bra konditionstränad just nu och springer alltid uselt på löpband) mot årets bästa tid lätt som en plätt och jag hade bara 800 m kvar och 5 minuter till godo från den tiden som jag siktade på från början, men så ser jag hur det börjar blinka rött vid sidan om mig (jag spelade riktigt hög musik) och så ser jag hur killen brevid mig hoppar av sitt löpband och hur folk börjar ta sina väskor och gå mot utgången så drog ur mina lurar och hör att det är brandlarmet som går. Antar att jag svettades lite för mycket och blev överhettad så att brandlarmet gick igång, nä skämt å sido, jag och Marko bestämde oss för att åka hem istället för att vänta på att få komma in på gymmet igen, får nöja mig med att jag tog 4 km på under 20 minuter och leva på det, men hade verkligen velat få en sluttid på 5 km hade ork till att spurta sista 500m och hade precis börjat tagg upp mig inför det.. snyft. 
 
 

2 reaktioner på ”Brandlarmet stoppade mig från rykande het tid

    1. Ja det var lite frustrerande, men inte så mycket att göra åt synd bara att det var när jag skulle testa mig själv och min nivå för att kunna lägga upp ett nytt mål att sträva mot..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.