Bästa träningen på länge

Vi råkade försova oss denna morgon, tanken var tidig träning som dagarna innan, men jag hörde inte ens väckarklockan och Marko som var den som stängde av klockan somnade om och när vi väl vaknade fanns det inte tid för träning så då sov vi lite till. Jag startade sen dagen med en god frukost innan jag tog en promenad till gymmet och mosade rygg och mage. Fick till det riktigt bra, kände mig så sjukt stark och fick bra kontakt i varje övning, speciellt ryggövningarna, därefter blev det en promenad hem och lite plugg. Nu ska jag inta lunch och sen gå till skolan, ett test står på schemat och sen träning av studiedeltagarna så det blir några timmar på vift. Älskar när jag verkligen får till en träning sådär speciellt styrketräning, det är inte så att andra träningar känns dåliga, men ibland så händer det att jag bara känner mig oövervinnerlig och klarar massa mer som jag inte klarat tidigare allt bara klaffar, det gör mig glad in i själen och vill bara hoppa och skutta i takt med musiken.  Brukar ni också få en sådan känsla? 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.