Min nya kompis

I lördags så blev det en biltur till Göteborg fram och tillbaka för att besöka fitnessfestivalen. Vi kom dit lagom till öppning och kunde till en början kila runt ganska obehindrat och titta i montrarna. Det fylldes på med folk ganska så snabbt och då kändes det ganska skönt att vi hade åkt på pass tidigt så att inte hela vistelsen blev i trängsel. Förutom en del giveaways så fick jag även med mig en foam roller hem, har funderat på att köpa en riktigt länge och nu när det var mässpris så slog jag till. Ska försöka bli bästa kompis med den, men lär nog ta ett tag då jag inte är den mjukaste personen på denna jord..
Har min första kund klockan ett idag så förmiddagen har jag jobbat hemma, men nu ska jag göra mig redo för att cykla till Kompassen för att spendera några timmar med jobb där :) Ha en fin dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.