Poff sa det..!

Det har varit en vecka i högt tempo, men fylld med massor av positiva händelser och det ger en enorm energi till att orka hålla ett tempo i 120 och älska sitt jobb lite mer. Startade en av dagarna den här veckan med ett mejl med massor av värmande ord från en av mina PT-kunder, andra PT-kunder har visat upp härliga och fantastiska resultat från senaste månadens träning och det är bara så himla kul att få vara med på resan.
 
En sak som inte var så roligt var att jag drog på mig en matförgiftning (åt lite dålig mat till lunch idag) och därmed fick hoppa min egen träning idag, fick äta blåbärssoppa istället för tacos till middag och sov två timmar när jag kom hem i ren utmattning. Tack och lov så har jag ett starkt imunförsvar och nu känns det som att det dåliga är utrensat så imorgon när jag till och med är ledig ska jag ta ett härligt träningspass. I min yrvakenhet efter min tupplur så hände nästa mindre roliga sak, när jag koppla in min laddar så blev det kortslutning, fick en rejäl stöt, min laddare brann till men som tur var så utlöstes jordfelsbrytaren i lägenheten, men oj vilket uppvaknande, helt enkelt inte riktigt min eftermiddag/kväll idag ;) Så nu blir det att investera i en ny laddare, har även tappat bort mina gymskor i veckan så måste köpa ett par nya sådana också eftersom jag arbetar i gymskor också känns det ganska aktuellt vill ju jobba i bekväma skor. Lite mindre roliga saker, men skulle väl vara lite för mycket begärt att allt ska vara rosaskimrande och härligt så tar av min positiva energi och låter bli att lägga allt för mycket energi på det andra. 
Bjuder på en solnedgångsbild från juni, saknar solen, ge mig minusgrader, snö och en strålande sol på det, eller varför inte en sommarkväll i juni :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.