Det egna köket

Igår eftermiddag kom jag hem till Örebro och det första jag och Marko gjorde var att åka direkt till matbutiken och handla hem ingredienser till en av våra favoriträtter, kokoskyckling med ris och en sallad! Å så gott det var! Jag har verkligen saknat att laga egen mat och nu när den där hemska förkylningen är borta och jag är hemma igen så kommer det lagas mat här hemma i det egna köket. Vi njuter av vår lägenhet nu igen, känns så skönt att ha ett riktigt kök där vi båda kan stå och laga mat tillsammans utan några problem med utrymme. Middagen avnjöt vi på balkongen i den svala kvällsluften. Vi har föresten ändrat lite i receptet på vår kokoskycling istället för chili så har vi habanero, starkt ska det va ;) Men tipsar om att ha en platspåse runt handen så habaneron inte kommer på fingrarna eller huden för då kan det svida speciellt om man råkar röra vid ögat eller så ;) 
Efter att vi hade avnjutit middagen så blev det en sväng till gymmet!  Fem veckor sen jag var på ÖKK senast, alldeles för länge sedan, men så skönt att vara tillbaka. Jag har tappat lite greppstyrka vilket kändes när jag körde med hantlar speciellt, men nu är det bara att bygga på och hitta tillbaka till träningsrutinerna. Även om jag har tränat i sommar så är det alltid härligt att få komma tillbaka till gymmet och hitta rutinerna ett avbrott med annat var behövligt och nu är glöden tänd och jag är redo för att gå in i mina älskade träningsrutiner. Det var riktigt härligt att vakan upp och känna träningsvärken idag, den har varit saknad i några veckor, jag har ju varit förkyld i två veckor nästan vilket känns som en evighet! 

6 reaktioner på ”Det egna köket

  1. Ser riktigt gott ut!
    Din blogg ger inspiration till att komma igång igen, vilket jag verkligen behöver!

    Det känns bra att du säger att jag ska vända det till att lära mig av mitt "uppehåll" istället för att låta mig nedslås. På hästen bara, fast i sinom tid så jag får till bra rutiner :)

    1. Det är riktigt gott, en storfavorit här hemma :) Härligt att höra, kul att du blir motiverad :) Ja på det igen bara, men i en takt som passar din vardag så kommer du hitta en balans!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.