När träningen känns bra

Under gårdagen var jag knappt hemma alls, gymmet på morgonen och sen var jag i skolan fram till kl 16. Gick direkt från skolan till Malin och planerade träningslägret innan vi åkte och tränade tjejerna i två timmar och vid nio på kvällen trillade jag in här hemma igen. Jag fick till ett riktigt bra ryggpass igår, alltid härligt när jag känner att jag har riktigt bra kontakt i varje övning. Idag har jag en härlig träningsvärk i ryggen, lite i magen också, avslutade med mage igår, men måste försöka få in ännu mer mage så jag inte blir ojämt stark mellan rygg och mage. Tänker leva på min härliga känsla från gårdagens träning för idag blir det inte någon träning för min del, men kommer har en del annat spännande för mig under dagen :)
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.