Länk kärlek – träningsbloggar

Tänkte tipsa om mina favorit träningsbloggar, jag följer en hel del bloggar och dom flesta är träningsbloggar, men det är några som jag ser fram emot lite mer att läsa och inspireras av så jag tänkte dela med mig av dessa bloggar. 
 
Riktigt inspirerande Åsa som driver denna blogg och allt som oftast när jag går in och läser så fylls jag med energi och träningsglädje. Finns även härliga matbilder! Hon har en sund och bra inställning till träning och hälsa och att följa hennes utveckling är inspirerande. 
 
 Johanna som driver den här bloggen utbildar sig till personlig tränare i Australien och delar med sig av sin vardag med fokus på träningen. Kan vara lite jobbigt när man längtar till sommaren att se alla underbara bilder på intervaller på stranden och träning i shorts och sporttopp i värmen, men snart så är det sommar här också ;) 
 
Den här bloggen blev jag riktigt glad när jag hittade, Frida som driver bloggen läser till kostvetare och brinner för träning och delar med sig av sin kunskap som hon får från sin utbildning men även om sådant som hon läser annars i vardagen och jag har lärt mig så mycket intressant. Eftersom hon är träningsintresserad är det väldigt mycket fokus på kosten kopplat till hälsa och träning vilket jag också gillar. 
 
Det här är den nyaste av bloggarna som jag tipsar om som jag hittat. Georgie skriver om sin viktresa från 140 kg till 90 kg och delar med sig av sina tankar kring hur det är mentalt att göra en omställning och även hur omvärlden beter sig och bemöter denna förändring. Det är så inspirerande att läsa om hans drivkraft och få se framstegen samt hur det är mentalt att förändra sitt utseénde som det innebär att gå ner 50 kg. 
 
Vilka är era favoritbloggar? Älskar att hitta nya guldkorn att följa och inspireras utav. 
 
 

4 reaktioner på ”Länk kärlek – träningsbloggar

  1. Söta du, det här värmer i hela mitt hjärta att läsa! Gjorde lite av min dag :) Stor puss och kram till dig! Och sedan även lite andra härlig bloggtips som jag verkligen ska spana in!

  2. Förutom din, så läser jag bara två andra träningsbloggar. Du har kanske hört om de förut, men PTfia.se är nog min favorit -sund inställning till träning och hon får en att tänka till med sina inlägg. Blir alltid väldigt glad när jag läser hennes blogg.
    Sen är det ptbyemma.se som har stort fokus på sund mat. Finns mycket bra recept som är nyttiga!

    Du får gå in och kika ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.