Rumpan och benen fick darra loss

Det roliga med träningen är att jag alltid får en del av kroppen som jag motiveras lite extra till att träna och det kanske inte är så svårt att lista ut vad det är jag tycker är roligt just nu. Rumpa och ben såklart! Tycker att jag är så svag i benen eftersom jag haft så mycket problem med mitt knä, men det har faktiskt blivit mycket mycket bättre sen jag slutade med fotbollen så nu har jag börjat kunna öka lite även om jag inte riktigt vågar ösa på allt för mycket ännu. Idag hade jag och Louise ett roligt benpass där jag fick svettas, känna brännan i rumpan och låren fick darra härligt. Enda nackdelen med att träna ben är att jag alltid får sådan hemsk träningsvärk och har så svårt att sova, men det får det vara värt ;)
Sammanbiten när jag tränar, fokus, fokus fokus :) 
 
Ogillar det här vädret eftersom mitt hår blir krull, hjälper inte att svettas för då blir det ännu mer krull, livet med lockigt hår och mest irriterande eftersom det mest är ”småhåret” som orkar locka sig.. charmen med att ha lockigt hår antar jag. 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.