Bjuder på några ryggövningar

Försöker organisera mig lite för morgondagen, packar, fixar och städar, min sambo jobbar kväll så det passar bra för då är det bara jag i kaoset ;) Imorgon så drar jag iväg med Sturehov Dam på träningsläger fram till söndag och väderprognosen är inte så ljus (regn och rusk) så blir massor av varma kläder till en frusen tös som mig, raggisar, underställ, regnkläder och många ombyten så jag kan hålla mig torr. Eftersom jag inte kommer ha tillgång till något gym har jag tryckt ihop alla mina gymbesök på fyra dagar (ett kvar till imorgon innan vi åker) sen blir det kondition och lite smidiga styrkeövningar som inte tar sådan plats att göra, som exempelvis övningarna nedanför :)
 
Jag är inte så bra på höger och vänster fick tänka till rejält där vill jag lova ;) Ha en fortsatt bra kväll! 

2 reaktioner på ”Bjuder på några ryggövningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.