Teknikträning plus rumpa och ben

Ännu en vecka lider mot sitt slut (helg är ju helg liksom), dagen har innehållit, läsa på inför seminarium, genomföra seminariumet (lärorikt, fick en djupare förståelse för det här med kombination mellan styrketräning och uthållighetsträning) hem och äta lunch och sen jobba lite innan jag hängde med Louise, Amanda och Kollenhag till gymmet. Där blev det först teknikträning i tyngdlyftning, ryck blev fokuset, i 45-50 minuter sen ett härligt benpass på det och vips så hade det passerat 2 ½ timme bara sådär.   

Det blev bland annat denna härliga donky kick i smithmaskinen, får se hur rumpa och ben känns imorgon. Nu har jag avnjutit en härlig kycklingburgare till middag framför premiären av På spåret. Inte helt fel en fredagkväll, måste jag säga. 

3 reaktioner på ”Teknikträning plus rumpa och ben

  1. Sv: Tack för tipset! har före-bilder liggandes någonstans, men har nog inte blivit så mycket sen dess. Ska absolut ge det ett försök för att hålla motivationen på topp. Tack så mycket, ha en fortsatt bra kväll. :)

  2. Låter som en bra dag!

    Sv: Brukar mäta mig i kläder istället för måttband, håller med att det behövs båda två för att hålla en bra motivation! Jag väger mig varje dag men har en dag då jag bokför för att se förändringen per vecka :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.