Vinterstudion drar igång

Jag är en riktig sportnörd, det är få sporter som jag inte kan titta på, mitt intresse är väldigt brett, men en liten förkärlek till vintersporter har jag. Jag vet inte om det kanske kommer från att min käre far alltid har tittat på skidåkning, skidskytte, utförsåkning och hockey och det liksom varit en del utav min uppväxt. Hur som helst så idag drar vintersäsongen igång med Vinterstudion och som jag längtat! Lite riskfyllt är det också för jag kan bli väldigt fast i det där och glömma bort att jag själv också kanske behöver röra på mig och inte kan sitta i tv-soffan hela helgerna. Min absoluta favorit är längdskidor och då först skate, därefter kommer skidskytte sen kommer längdskidor i klassisk åkning och därefter utförsåkning. Någon annan som älskar att spendera helgerna i soffan tittandes på Vinterstudion? 
 
 Bild: svt.se

2 reaktioner på ”Vinterstudion drar igång

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.