Fysträningen drar igång

Idag är det dags att starta igång försäsongsträningen för Sturehov Dam. Det blir helt annorlunda för mig, jag har spelat fotboll sen jag var fem år och det här är första säsongen som jag inte tänker spela det känns väldigt annorlunda, kan inte riktigt förklara känslan. Jag är dock säker på mitt beslut att inte spela med tanke på att jag tyckte att försäsongen var det roligaste på hela säsongen förra säsongen, det kanske säger lite om att mitt intresse för att själv spela fotboll svalnat och mitt intresse för fysik har ökat ;) Det ska bli så roligt att gå in i rollen som tränare och verkligen hjälpa tjejerna att utvecklas och bli starka, snabba och uthålliga. Jag sporras även till att utveckla min egen fysik ännu mer för att vara ett föredömme för laget och visa att hur otroligt häftig kroppen är. Dessutom vill jag verkligen få sätta all teori som jag lärt mig ut i praktik. Ja som ni kanske märker så brinner jag verkligen för det här och är rikgit taggad inför kvällens träning. 
 
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.