Tidiga julklappar

Jag och Marko sa att vi inte skulle köpa några julklappar till varandra eftersom vi ska åka iväg, det kändes som det räckte, men vi har pratat hela hösten om att köpa en chinsstång (mest jag) och Marko har pratat om en ab roller. Så förra veckan så klickade vi hem det från Gymgrossisten och bestämde att det var våra julklappar, en liten tidig sådan, men vi ville ju ha och behövde bara en liten ursäkt till att få köpa det ;) Vi har ju försökt att inte köpa så mycket nu under hösten eftersom vi ska resa bort och har velat spara pengat till det. Det känns som att vi fick hem grejerna i perfekt tid, eftersom jag inte riktigt hinner med att ta mig till gymmet så mycket som jag vill så har jag möjlighet att få en ganska bra träning här hemma. 
 
 

4 reaktioner på ”Tidiga julklappar

 1. jag fick klicka runt lite för att hitta var man kommenterar, kanske är jag lite trög eller… det ser ju bra ut med nya sidan för övrigt

 2. Härliga julklappar ni köpte! :)

  Du har rätt om kolhydraterna. Kan väl vara värt att låta bli om man inte ska träna men ska man det så behövs de ju!
  Jag tänker främst på att jag vill undvika snabba kolhydrater, inte alla kolhydrater. Socker är väl den främsta sorten jag vill undvika helt, eller åtminstone äta sällan.

  1. Ja känns som bra och användbara julklappar :)
   Ja långsamma kolhydrater är ju i princip alltid att föredra så som fullkornsprodukter, jag äter kolhydrater i form utav pasta, ris och potatis oftast undviker allt för mycket bröd, godsaker och yoghurtar eftersom jag känner att min mage mår mycket bättre utan, så då är det väl lite samma tänk vi har kring kolhydraterna :)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.