Veckans peppande ord på vägen

Den här veckans peppande ord handlar om rörelse. Om att älska sig själv. Om att tycka att en är värd att ta hand om sig själv. Rörelse är bra för alla, det går att anpassa efter sina förutsättningar och det får oss att må bra.

Att ta hand om sig själv

Det kan vara lättare att ta hand om andra. Att vara snäll och omtänksam mot andra. Hjälpa andra, pusha andra och så vidare. Men det är lika viktigt att vi tycker om och värdesätter oss själva lika mycket. För om vi inte tar hand om oss själva så kommer vi i längden inte heller orka ta hand om andra. Jag tränar för att jag tycker det är kul, för att jag gillar känslan efteråt, för att jag vet att min kropp mår bra av det och för att jag älskar mig själv. Jag vill ge mig själv förutsättningar att ha ett långt och härligt liv med massor av livskvalité. Det tycker jag att du också ska ge dig själv. Jag kan inte påverka allt runt om mig med olyckor och sjukdomar, men om jag tar hand om mig så bra jag kan utifrån mina förutsättningar så har jag i alla falla påverkat det jag kan påverka. Våga göra det du med. Så denna vecka, älska dig själv, ge dig själv rörelse, för att du mår bra av det och för att du är värd det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.