Variera dina utfallssteg – Träna med Reach Your Goal

En ny video är uppe på min youtubekanal. Denna gång fokuserar jag på utfallssteg och ger några tips som ni kan tänka på för att få en bra teknik, men framförallt så visar jag upp ett flertal olika varianter som ni kan variera er träning med. Några utmanar balansen mer än andra. Några utmanar puls och mjölksyretålighet och så finns det en variant som kombinerar bål och benstyrka. Ja ni hör en uppsjö av olika varianter helt enkelt. Låt er inspireras i cirka fem minuter.

Om ni gillar mina träningsklipp får ni gärna prenumerera på kanalen och ge en tumme upp :)

2 reaktioner på ”Variera dina utfallssteg – Träna med Reach Your Goal

  1. Tack för dina fina instruktionsfilmer you tube.
    Jag är en 60 år man som försöker träna upp min kropp och bli av med + kilon.
    Jag suger i mig mycket info från din site.

    Superbra tack Jonas Haglund Växjö

    1. Hej Jonas, vad kul att höra att du får hjälp från min youtubekanal och blogg. Lycka till med träningen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.