Tunga paket

Ber om ursäkt om ni nu i flera dagar funderat på vad det egentligen var i paketen som jag tog emot i måndags. Många av er kanske kunde gissa att det hade med träning att göra. För det hade det, mycket träning i fokus när det kommer till mig. Kände för att uppdatera lite med ny utrustning att leka runt med eller snarare låta mina PT-klienter och gruppträningsdeltagare göra.

Drömmen för en träningsfantast

Det här är roliga inköp, älskar inköpen av träningsutrustning, svårt bara att bestämma sig vad en vill köpa för jag vill ha allt! Tyvärr är jag inte gjord av pengar så allt går inte att köpa. Jag lägger alltid en budget för att begränsa mig lite, annars kan jag aldrig bestämma mig. Men varje gång jag ska göra inköp av detta slag så tar det ändå månader att komma till skott. För jag får helt enkelt beslutsångest. Plockar ihop en beställning inom min budget. Ångrar mig, plockar ihop en ny. Ångrar mig och så där håller jag på. Denna gång så blev det här resultatet i alla fall.

Hantlar med ett hantelställ samt en medicinboll på 5 kg.
Lite tyngre kettlebells för större utmaning. Här har ni svaret på paketen som vägde över 20 kg.
Miniband för att hjälpa till med aktivering av sätesmusklerna bland annat och en stege. Alltid drömt om en egen agility stege (den har jag redan använt flitigt i veckan på både gruppträning och PT!

Avslutar med ett tips

Riktigt roliga paket att öppna med andra ord. Min filosofi är att skapa träning som är enkel men rolig och varierande för mina klienter. Så den utrustning jag köper in ska inte vara mer avancerad än att mina klienter ska kunna (om dom vill) ha likadan utrustning hemma. Ändå ska utrustningen kunna bjuda in till stor variation, så det är lite avvägning bland valen, men alltid lika roligt. Och om ni inte är träningssugna så ska ni kolla in på Bloggar om Hälsa idag. För där har jag delat med mig av lite tankar kring vardagsmotion och rörelse som alla bör läsa.

6 reaktioner på ”Tunga paket

    1. Ja det är en stor positiv del med mitt jobb även om det leder till beslutsångest :/ haha helt klart bland dom roligaste inköpen jag gör i företaget :D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.