Somna i soffan

Hade tänkt vara in här och säga hej igår efter jobbet. Det blev dock en tidig kväll för mig. Som rubriken avslöjar så somnade jag i soffan. Både jag och Marko somnade redan vid klockan åtta, kanske att klockan var ännu tidigare. Vaknade vid tio och då blev det bara borsta tänderna och förflytta sig till sängen. Vi har jobbat en hel del senaste två veckorna, så det var antagligen välbehövligt.

12 timmar sömn

Skrapade ihop 12 timmars sömn i natt. Vaknade pigg och utvilad vilket var skönt. Har varit riktigt trött både torsdag och fredag så att få sova ut var precis vad jag behövde. Vi bullade upp med frukost framför julkalendern. Så mysigt. Vi storhandlade igår, så hade köpt bröd och pålägg (vilket vi i princip bara äter på helger någon gång ibland) så kändes som en lyxfrukost. Kanske ska räkna in det som min punkt idag i Bloggar om Hälsas julkalender. Efter frukost åkte vi och tränade. Jag sprang med en podd i lurarna (också en punkt på Bloggar om Hälsas julkalender). Jag har tränat mestadels väldigt lågintensivt på senaste tiden, när jag har stressigt runt mig så klarar jag inte riktigt att köra slut på mig på träningen. Idag kändes kroppen redo för lite högre puls och det var fantastiskt skönt att svettas lite extra. Skönt att vara på gymmet och inte ha någon tid att passa efteråt, har verkligen haft svårt att få in träningen och mestadels haft korta träningspass, men idag blev det kondition 30 minuter och sen mys styrketräning i 60 minuter. Åhå så lyxigt.

selfie
Piggelin idag, men bilden är från förra lördagen, men då var jag också piggelin och taggad. Har verkligen kommit ur rutin med att fota.

Julstöket har börjat

Eftersom vi var borta förra helgen och haft sena arbetskvällar så har vi inte pyntat eller bakat ännu inför jul. Idag tog vi tag i det, jag har julbakat och sambon städat. Nu ska vi bara försöka komma ihåg var vi la resten av julpyntet när vi packade upp (en del har vi låtit så i ett hörn, eftersom det kändes onödigt att packa ner), men en låda har vi lagt på något bra ställe.. Det är väl vad jag tänkt att min helg ska bestå av, julstök, träning, bak och matlagning och imorgon ska jag även på adventsfika. Vad har ni för planer för helgen?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.